Na jouw toestemming gebruiken wij cookies om onze communicatie persoonlijker te maken (lees hieronder bij 'Voorwaarden en veiligheid' meer over onze cookie-verklaring).

Ik ga akkoord

Samen thuis in duurzaamheid

Onze droom is dat iedereen in Nederland en België duurzaam woont, nu en straks. Met duurzame klussen zorg je dat je beter woont en minder verbruikt. En daar willen en kunnen we bij helpen. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om je huis en tuin duurzaam mooier te maken: hulp om slimmer te klussen, goede producten en duurzame oplossingen.

Ook zelf klussen wij volop aan duurzaamheid. Niet altijd makkelijk, wel nodig. We hebben stevige ambities: we timmeren stap voor stap aan de weg om klussen duurzamer te maken. Waarom zou je kopen als huren beter is? Waarom zou je traditionele verf gebruiken als je ook duurzamere verf kan krijgen? We kijken bij ieder product of het beter kan. We stoppen met producten die slecht zijn voor het milieu. We repareren wat stuk is, nemen terug wat je niet meer gebruikt en ontwikkelen nieuwe oplossingen met onze partners en producenten. We werken aan een eerlijke keten en aan een duurzame toekomst van onze collega’s. Uitdagend? Zeker. Als doe-het-zelf retailer zijn onze ketens, producten en grond- stoffen van zichzelf niet duurzaam. Dat schuurt...figuurlijk in dit geval. Maar juist dat besef en die uitdaging past bij ons. We willen de meest duurzame DHZ-retailer worden in een toekomstbestendigere wereld. Voor nu en voor straks. Zodat we samen mooier wonen, minder verbruiken en fijner leven. Die klus klaren we, stap voor stap, zelf maar vooral samen. Samen met onze klanten, onze mensen en partners. Samen met jullie.

Intergamma_Duurzaamheidsverslag_2022