Na jouw toestemming gebruiken wij cookies om onze communicatie persoonlijker te maken (lees hieronder bij 'Voorwaarden en veiligheid' meer over onze cookie-verklaring).

Ik ga akkoord

Goed werkgeverschap

Het is onze ambitie om hét favoriete adres te worden in de huis en tuin markt. Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze collega’s!

De ambitie om hét favoriete adres te worden voor onze collega’s hebben we vormgegeven in de strategie ECHT Samen. Afgelopen jaar heeft in het teken gestaan van eNPS, leiderschap, groei en ontwikkeling met een stevig fundament en het inspelen op het moeilijke economische klimaat door maatwerk begeleiding voor Grip op je financiën. Sinds 2022 wordt de medewerkerstevredenheid aan de hand van eNPS gemeten op de kantoren. In de bouwmarkten gebeurde dit al langer. In deze eNPS-meting zijn structureel vragen opgenomen op het gebied van werktevredenheid, werksfeer, werkdruk, salaris, doorgroeimogelijkheden. Het doel hiervan is om de medewerkerstevredenheid te verbeteren, medewerkers tot hun recht te laten komen en de positionering als Intergamma als werkgever op de arbeidsmarkt (Employee Value Proposition (EVP)) te verbeteren. Plezierige en veilige werkomgeving zijn hierin belangrijke thema’s.

Prettig en veilig werken
Een prettige werkomgeving uit zich in hoeverre een medewerker energie krijgt van het werk dat hij of zij doet. Een veilige werk­ omgeving gaat mede over het zijn van een inclusieve organisatie. Inclusiviteit betekent dat is geborgd dat iederéén volwaardig mee kan doen, ongeacht onder andere leeftijd, huidskleur, culturele achtergrond, gender, inkomen, talenten, levensbeschouwing, seksuele voorkeur of beperkingen.

Intergamma heeft als doelstelling dat iedere medewerker een prettige en veilige werkomgeving heeft. Dit wordt aan de hand van eNPS gemeten, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen het hoofdkantoor en de bouwmarkten.

Komende jaren worden deze thema’s verder uitgebouwd en de bewustwording hierover vergroot. Daarnaast maken zowel plezierige als veilige werkomgeving onderdeel uit van de leiderschapsontwikkeling voor het hoofdkantoor en bouwmarken.

"Intergamma heeft als doel dat iedere medewerker een prettige en veilige werkomgeving heeft."