Na jouw toestemming gebruiken wij cookies om onze communicatie persoonlijker te maken (lees hieronder bij 'Voorwaarden en veiligheid' meer over onze cookie-verklaring).

Ik ga akkoord
Nieuws

Franchisenemers openen nieuwe GAMMA in Eindhoven-Noord

GAMMA verwelkomt eerste nieuwe franchisenemers sinds 10 jaar

Ondernemers Derk Bos en Maarten Scheffers openen eind 2020 de deuren van een nieuwe GAMMA-vestiging aan de Bisschop Bekkerslaan in Eindhoven-Noord. Deze bouwmarkt krijgt de nieuwste Focus winkelformule van GAMMA en is daarmee de 166ste GAMMA in Nederland. Op dit moment baten de ondernemers op deze locatie nog een winkel van Multimate uit.

Derk Bos/Maarten Scheffers:We zijn trots dat we ons kunnen aansluiten bij GAMMA, dé bouwmarkt van Nederland. We hebben niet lang hoeven na te denken over de overstap; we zochten naar een sterk serviceconcept met een breed assortiment, een goede omnichannel positie en een herkenbaar gezicht. GAMMA kon ons dit allemaal bieden. Wij denken hiermee onze klanten nóg blijer te kunnen maken.’

Mark Duffhues, manager Marktinformatie en Expansiecoördinatie Intergamma, over de expansie: ‘De ervaringen met nieuwe franchisenemers die een bouwmarkt van een andere formule overbrengen, zijn erg goed. We verwelkomen deze ervaren ondernemers dan ook graag in onze retailorganisatie.

Lees ook het persbericht.