Na jouw toestemming gebruiken wij cookies om onze communicatie persoonlijker te maken (lees hieronder bij 'Voorwaarden en veiligheid' meer over onze cookie-verklaring).

Ik ga akkoord
Nieuws

Klant nóg centraler bij GAMMA Katwijk

Iedereen kan klussen en je kunt altijd meer dan je denkt! GAMMA helpt je zoveel mogelijk je woonsituatie te verbeteren, met adviezen, tips, ideeën en inspiratie. En dat begint al in onze webshops en bouwmarkten.

Vanaf woensdag 29 mei kunnen klanten terecht bij GAMMA Katwijk aan Zee in een compleet nieuw pand, op een nieuwe locatie. In de nieuwe bouwmarkt is het GAMMA Focus-concept verder aangescherpt om klanten nóg sneller en beter te ondersteunen bij vragen en aankopen. Belangrijke wijzigingen zijn gericht op het vriendelijker, toegankelijker en duidelijker maken van de winkel. Daartoe zijn o.a. ook natuurlijke materialen als hout weer toegevoegd.

Navigatie en kluswerelden

Consumentenonderzoek heeft uitgewezen dat mensen het snelst navigeren aan de hand van iconen en benamingen, gecombineerd met een vaste kleur voor een afdeling. Daarom hangt in Katwijk een ‘navigerend lint met de verschillende kluswerelden: Bouw, Gereedschap, Verf, Vloeren, Buiten, elk met een eigen kleur.

De meest gestelde vragen in de bouwmarkt gaan over het vinden van producten. Doordat GAMMA een deel van de presentaties aan het hoofdpad heeft verlaagd, ziet de consument meer assortiment en kan hij of zij dus beter door de winkel navigeren.

Klanten geven aan dat ze producten nu makkelijker kunnen vinden. Bijkomend voordeel van de lage presentaties is dat ze nu ook sneller medewerkers kunnen ‘spotten’.

Klushulp

Bij de eerste ‘Vraag het GAMMA’-balie van Nederland kunnen klanten deskundig klusadvies krijgen. Ook kunnen ze hier verschillende klusvideo’s bekijken. Dit is ook de plek waar men terecht kan voor alle vragen omtrent alle services zoals monteren, bezorgen en waar dit direct geregeld kan worden.

Verf is maatwerk

Steeds meer mensen willen hun eigen specifieke verfkleur kiezen. Daarom is de verfafdeling volledig gemoderniseerd, met een vernieuwde verfmengbalie en een nieuwe kleurenselector. Deze selector toont veel meer kleuren en helpt de klant in 3 simpele stappen naar het gewenste verfproduct. Ook kunnen spuitbussen en kleurtesters met iedere gewenste kleur worden gevuld.

Met deze en andere verbeteringen zijn we weer een stukje dichterbij onze ambitie gekomen om alle Nederlanders te activeren om van hun eigen huis en tuin een fijne plek te maken, om trots op te zijn!