Na jouw toestemming gebruiken wij cookies om onze communicatie persoonlijker te maken (lees hieronder bij 'Voorwaarden en veiligheid' meer over onze cookie-verklaring).

Ik ga akkoord
Nieuws

GAMMA: alles voor de klant

Steeds meer bouwmarkten van GAMMA krijgen een nieuw concept, waarmee GAMMA een duidelijk gezicht krijgt. Als marktleider onder de bouwmarkten bedienen we onze klant zo nóg meer op zijn of haar wenken.

Zo kregen GAMMA Bussum en Katwijk de ‘Vraag het GAMMA-balie’. Dit is een centraal en altijd bemand punt, waar consumenten terechtkunnen voor hun klusvragen én online kunnen bestellen via een zuil. Daarnaast zijn de stellingen in de vernieuwde bouwmarkten deels lager dan in de traditionelere GAMMA-winkels, waardoor bezoekers veel meer overzicht hebben en zich sneller kunnen oriënteren. Er is ook meer signing, zodat de klant makkelijker de producten kan vinden die hij of zij zoekt. De winkels zijn toegankelijker, duidelijker en vriendelijk, zodat de klant handig en snel de voor hem/haar juiste artikelen kan vinden.

In iedereen schuilt een klusser

GAMMA helpt de klusser om zijn huis en tuin naar wens in te richten. Veel mensen denken dat ze niet goed kunnen klussen, maar je kunt veel meer dan je denkt! In iedereen schuilt een klusser. En GAMMA ondersteunt daarbij, met klusoplossingen, advies en de juiste producten. Zo geven onze medewerkers uitleg in de bouwmarkt, maar doen we dat ook online met instructievideo’s. En wie het echt niet ziet zitten, kan de klus uitbesteden. Via GAMMA Klusservice regelt de klant dan de juiste vakman of -vrouw.

GAMMA verwacht de komende jaren een belangrijk deel van zijn winkels om te bouwen. Eind 2019 waren Assen, Arnhem-Zuid, Emmen en Bussum al aan de beurt; Tilburg-Noord, Lelystad en Apeldoorn-West volgden begin 2020. Voor 2020 staat de ombouw van in totaal meer dan tien vestigingen gepland.