Na jouw toestemming gebruiken wij cookies om onze communicatie persoonlijker te maken (lees hieronder bij 'Voorwaarden en veiligheid' meer over onze cookie-verklaring).

Ik ga akkoord
Nieuws

GAMMA en Sungevity gaan samen zonnepanelen verkopen

Deze zomer mijlpaal van 1 miljoen huishoudens in Nederland met zonnepanelen.

GAMMA en zonnepanelenleverancier Sungevity gaan gezamenlijk zonnepanelen en duurzame financieringen aanbieden. Hiermee willen de bedrijven klanten helpen om hun woning eenvoudig te verduurzamen en te besparen op hun energierekening. Uit marktonderzoek van Markteffect blijkt dat consumenten het vaakst voor zonnepanelen kiezen om duurzamer te wonen. Binnenkort starten GAMMA’s zusterbedrijven GAMMA België en Karwei ook met de verkoop van zonnepanelen van Sungevity.

Verder blijkt uit het onderzoek van Markteffect onder twee duizend consumenten dat een lagere energierekening leidend is bij het nemen van maatregelen om het huis te verduurzamen. Zonne-energie is met 57 procent de meest populaire maatregel om duurzamer te wonen. Volgens Sungevity komt dat door het hoge rendement dat kan oplopen tot 12 procent. Daarbij komt dat consumenten de BTW van 21 procent kunnen terugkrijgen. Volgens het CBS is het aantal Nederlandse huishoudens met zonnepanelen op hun dak in twee jaar tijd bijna verdubbeld. Lees ook het persbericht.