Na jouw toestemming gebruiken wij cookies om onze communicatie persoonlijker te maken (lees hieronder bij 'Voorwaarden en veiligheid' meer over onze cookie-verklaring).

Ik ga akkoord
Nieuws

Karwei introduceert: Klus&Klaar

Om de consument te ondersteunen en te ontzorgen breidt Karwei haar dienstverlening verder uit. Via Klus&klaar biedt Karwei – o.a. in samenwerking met online klusplatform Zoofy – hulp bij klussen in- en om het huis.

Genieten van het resultaat

Met Karwei Klus&klaar is een klus zo gefixt! Zelf doen of laten doen: Karwei biedt de oplossing. Een echte vakman die verlichting aanlegt of iemand die een lekkende kraan repareert? Of liever gereedschap huren om de klus zelf uit te voeren? Karwei Klus&klaar biedt passende hulp bij elke klus, zodat de klant sneller kan genieten van het eindresultaat.

Half werk

Nederlandse huizen zijn vol onafgemaakte klusjes, zo blijkt uit onderzoek van Karwei en Zoofy. Zeven op de tien Nederlanders stopt met een klus terwijl hij/zij nog niet helemaal klaar is. Niet verder kunnen met een klus is niet alleen frustrerend voor de klusser zelf, maar ook voor de omgeving. Bijna de helft (46%) vindt het namelijk vervelend als zijn of haar partner een klus maar half afmaakt.

Samen klussen zorgt voor irritaties

Hoewel ruim twee derde van de Nederlandse vrouwen een klussende partner aantrekkelijk vindt, lijkt het geen goed idee om samen aan de slag te gaan. Samen klussen zorgt namelijk voor de nodige onderlinge irritaties. Om ruzie te voorkomen klust één op de vijf Nederlanders (18%) zelfs helemaal níét met zijn of haar partner.

Veelvoorkomende klusjes in of rondom huis

Of je nu handig bent of niet: er zijn van die klusjes die we eeuwig blijven uitstellen of het liefst door een ander laten doen. De meest uitgestelde klussen in of rondom huis zijn: behangen (57%), schilderwerk (51%) en raamdecoratie ophangen (43%) Daarna volgen vloeren leggen (42%) en lampen ophangen (35%).

Maar vanaf nu is uitstelgedrag dus niet meer nodig: Karwei Klus&Klaar helpt de klus zelf te doen of te laten doen!