Na jouw toestemming gebruiken wij cookies om onze communicatie persoonlijker te maken (lees hieronder bij 'Voorwaarden en veiligheid' meer over onze cookie-verklaring).

Ik ga akkoord
Nieuws

Karwei introduceert: upcycling

Karwei breidt haar dienstverlening voor consumenten verder uit met upcycling

Karwei breidt haar dienstverlening voor consumenten verder uit met upcycling; een manier om oude spullen nieuw leven in te blazen. Deze nieuwe trend draait om het zuiniger omgaan met spullen en daagt je uit om met een klein budget een mooier interieur te creëren. Gooi je oude spullen dus niet zomaar weg, maar maak er een klusproject van! Bij Karwei kun je terecht voor de juiste spullen om je oude materialen en meubels op te knappen.

Wat is dat, upcycling?
Bij het inrichten van het huis wordt het steeds belangrijker om zuinig om te gaan met spullen. Wie lief is voor de planeet, gooit oude meubels niet weg, maar geeft ze een tweede leven. Deze nieuwe interieurtrend heet upcycling. Het idee is dat je bestaande materialen en spullen op een creatieve manier opknapt. Met kleding wordt dit al veel gedaan, maar meubels lenen zich er ook perfect voor. Met een totale restyle kunnen meubels er weer jaren tegenaan. Dat is dus een win-win situatie voor het milieu én voor je portemonnee.

Upcycling-tips van Shelly Sterk
In een reeks nieuwe Karwei-video’s laat presentatrice Shelly Sterk zien hoe je verschillende meubels kunt upcyclen. Shelly gaat langs bij mensen die een oud meubelstuk een frisse uitstraling willen geven en verrast hen met een upcycling-makeover. Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering op het YouTube-kanaal en de IGTV (Instagram TV) van Karwei. Bekijk Shelly’s eerste project via deze link.

Wil je ook aan de slag met upcycling? Tips vind je op karwei.nl/upcyclen.