Na jouw toestemming gebruiken wij cookies om onze communicatie persoonlijker te maken (lees hieronder bij 'Voorwaarden en veiligheid' meer over onze cookie-verklaring).

Ik ga akkoord
Nieuws

Laura Hendrickx benoemd tot CFO

Laura Hendrickx (39) is per 1 januari 2020 benoemd als Chief Financial Officer (CFO) en lid van het Bestuur van Intergamma. Laura werkte de afgelopen 3,5 jaar al bij Intergamma, als Director Finance en heeft in die periode laten zien dat zij van grote waarde is voor de organisatie. Zij speelde een belangrijke rol bij de overname van de Van Neerbos Groep (VNG) en heeft vervolgens samen met haar afdeling zorggedragen voor een vlekkeloze integratie van de financiële organisaties van Intergamma en VNG.

Laura heeft een brede ervaring in finance en retail. Zo bekleedde zij vanaf 2004 diverse financiële en supply chain functies bij Bol.com, V&D en ABN AMRO. Zij studeerde aan de Hoge Hotelschool in Maastricht (BA Business Administration) en de Universiteit Nyenrode (MSc Management). Haar postdoctorale opleiding tot Registercontroller heeft ze afgerond aan de Universiteit van Amsterdam.

Laura: ‘Voor mij is dit een prachtige stap. Ik heb Intergamma de afgelopen jaren leren kennen als een financieel gezond bedrijf met een ambitie die past bij de mijne. Ik zie deze benoeming als een groot blijk van vertrouwen en heb er veel zin in om de komende jaren – samen met mijn team – de doelstellingen die wij ons als Intergamma stellen, te helpen realiseren.’

Met deze benoeming is het Bestuur voltallig en kan Intergamma de komende jaren, met alle uitdagingen en ambities, met vertrouwen tegemoet zien.