Na jouw toestemming gebruiken wij cookies om onze communicatie persoonlijker te maken (lees hieronder bij 'Voorwaarden en veiligheid' meer over onze cookie-verklaring).

Ik ga akkoord
Nieuws

Nieuwe GAMMA app voor verfadvies

Eerste app in Nederland die stijladvies, verfvisualisatie en het kopen van verf en benodigdheden ondersteunt.

GAMMA lanceert eind maart 2021 de nieuwe app GAMMA Verf. Naast kleur- en productadvies krijgt de gebruiker in de verfapp stijladvies in elke gewenste situatie. Ook kan met de app een kleur direct op een muur worden gevisualiseerd. Verder kan de klant vanuit de app rechtstreeks een bestelling van de gewenste kleur plaatsen, als tester of meteen in de gewenste hoeveelheid, samen met de bijbehorende schildersbenodigdheden.

In de app zijn ruim 5.000 kleuren van verschillende fabrikanten te testen en te bestellen. 'We zijn al langere tijd bezig om binnen ons brede assortiment aan verf alle verschillende data met elkaar te verbinden', aldus Erik Tessels, Head of Commerce bij Intergamma. 'Zo kunnen we klanten nu ook digitaal goed helpen met het kiezen van de juiste verf. We zijn heel trots dat we hiermee een van de meest vooruitstrevende apps in de wereld op het gebied van verf lanceren, die onze klanten op veel verschillende vlakken in de customer journey kan helpen.'

GAMMA rolt dit jaar meer innovaties uit op het gebied van verf, zoals handige verftesters waarbij klanten hun eigen kleur kunnen creëren en deze direct kunnen laten mengen als persoonlijk kleurtester.

De app GAMMA Verf is gratis verkrijgbaar voor Android en iOS. Meer informatie: GAMMA.nl/verf-app