Na jouw toestemming gebruiken wij cookies om onze communicatie persoonlijker te maken (lees hieronder bij 'Voorwaarden en veiligheid' meer over onze cookie-verklaring).

Ik ga akkoord
Nieuws

Arnold Sporrel nieuwe Chief Operations Officer (COO)

Arnold Sporrel (1981) start 16 augustus 2021 als Chief Operations Officer bij Intergamma. Hij wordt verantwoordelijk voor de winkeloperatie van de eigen winkels en de operationele begeleiding van de winkels van de franchisenemers in Nederland en in België. Het Bestuur en de Raad van Commissarissen van Intergamma zijn verheugd met zijn komst.

Arnold Sporrel werkte in de afgelopen 20 jaar bij MediaMarkt waar hij diverse managementfuncties heeft bekleed in Nederland en in Spanje. Van 2017 tot en met 2020 was hij Chief Executive Officer van MediaMarkt Nederland, waar hij verantwoordelijk was voor 4.500 medewerkers, 50 vestigingen en de e-commerce-activiteiten.

Arnold, geboren in Groningen, werkte al tijdens zijn studie Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen bij MediaMarkt als verkoopmedewerker. Na het afronden van zijn studie in 2004 is hij gestart als verkoopleider van MediaMarkt in Breda. Aansluitend heeft hij de stap gezet om na twee jaar in Zwolle zijn eigen winkel te runnen. In 2007 werd hij de jongste vestigingsdirecteur en aandeelhouder binnen MediaMarkt met een aanzienlijke omzet en 100 medewerkers. In 2011 is hij naar het hoofdkantoor gegaan, waar hij als Vice President Operations verantwoordelijk werd voor operations. Daarna is hij in 2014 benoemd tot Chief Operations Officer om leiding te geven aan de MediaMarkt Iberia (Spanje en Portugal). In 2017 kwam Arnold terug naar Nederland als CEO MediaMarkt Nederland.

Met zijn ruime ervaring in retail zal de bijdrage van Arnold gericht zijn op de executie van de strategie naar een retailorganisatie met sterke, verbonden medewerkers, om onze klanten in Nederland en in België maximaal te ondersteunen om van hun huis een écht thuis te maken.

Arnold Sporrel: 'Ik heb heel veel zin in mijn start bij Intergamma. Tijdens de sollicitatiegesprekken voelde ik me direct aangetrokken door de ambitie van Intergamma, in combinatie met de sterke roots van ondernemerschap en 'Hollandse' nuchterheid. Ik wil me eerst goed verdiepen in de organisatie, alle mensen die er werken en de plannen die er liggen.'

Het bestuur van Intergamma heet Arnold van harte welkom bij Intergamma en wenst hem veel succes in zijn nieuwe rol.