Na jouw toestemming gebruiken wij cookies om onze communicatie persoonlijker te maken (lees hieronder bij 'Voorwaarden en veiligheid' meer over onze cookie-verklaring).

Ik ga akkoord
Nieuws

GAMMA België gaat Opel-leasingwagens verkopen

Voor een private leasingwagen kun je binnenkort terecht bij GAMMA in België. Die gaat een compacte Opel aanbieden voor 178 euro per maand.

Een contract van 3 jaar, onderhoud en verzekeringen inbegrepen. Gamma werkt daarvoor samen met Direct Lease. Die laatste wil via de winkelketen nu ook de particuliere markt veroveren.

Leasing voor particulieren zit in de lift. DirectLease, dat een pioniersrol vervult inzake privé-lease, gaat deze herfst in zee met GAMMA om een lease-formule voor particulieren aan te bieden. Voor amper 178 € per maand kan je bij GAMMA al een Opel Karl Rocks leasen. En daar is alles bij inbegrepen, op de brandstof en bekeuringen na.


“Privé-leasing is een groeiende trend en we vinden het dan ook opportuun om onze klanten deze uitzonderlijke actie aan te bieden. Met DirectLease hebben we een zeer betrouwbare partner om tegemoet te komen aan deze toenemende vraag van klanten. Dankzij hun jarenlange kennis en ervaring zijn zij hier de specialist in,” aldus Werner Van Gansbeke, Marketing en Communicatie Directeur GAMMA België.