Na jouw toestemming gebruiken wij cookies om onze communicatie persoonlijker te maken (lees hieronder bij 'Voorwaarden en veiligheid' meer over onze cookie-verklaring).

Ik ga akkoord
Nieuws

GAMMA Nederland gaat samenwerking aan met ŠKODA

Na de zeer succesvolle private lease actie van vorig jaar met de Hyundai I10 heeft GAMMA Nederland wederom een private lease actie. Deze keer met ŠKODA.

Vanaf zaterdag 7 t/m dinsdag 31 oktober heeft GAMMA een scherpe private lease actie met de volgende 3 ŠKODA modellen:

  • ŠKODA Citigo Active vanaf 159,00
  • ŠKODA Fabia Active vanaf 229,00
  • ŠKODA Rapid Drive  vanaf 319,00

Uiteraard zijn in dit maandbedrag weer alle kosten inbegrepen m.u.v. benzine, bekeuringen en dergelijke. De auto is eventueel, tegen meerprijs, volledig naar eigen smaak aan te kleden met diverse opties. 

In alle GAMMA bouwmarkten is de komende weken een ŠKODA Citigo te bezichtigen met bijbehorende informatie over de actiemodellen en actievoorwaarden. 

Iedereen die gebruik maakt van deze actie krijgt bij de aflevering van de auto ook nog een GAMMA cadeaupas t.w.v. 100 euro.

Je zaterdagklus doe je met ŠKODA

Zaterdag is de dag om je handen eens flink uit de mouwen te steken. Voor een kleine klus óf een fikse verbouwing. Prettig is dan dat je na een rondje GAMMA kunt terugvallen op onze ruime modellen. Bijvoorbeeld de Citigo voor de kleine klus, de Fabia voor de doe-het-zelver of de Rapid Spaceback voor het echte werk.

ŠKODA maakt klussen momenteel wel heel aantrekkelijk met ŠKODA Private Lease: een gloednieuwe ŠKODA, al vanaf € 159,- per maand. Jij hoeft enkel nog te tanken, ŠKODA regelt de rest. Wel zo handig op de zaterdag, én de overige dagen van de week.