Na jouw toestemming gebruiken wij cookies om onze communicatie persoonlijker te maken (lees hieronder bij 'Voorwaarden en veiligheid' meer over onze cookie-verklaring).

Ik ga akkoord

Intergamma is genomineerd voor de Dutch CRO Awards

CRO staat voor Conversion Rate Optimization. CRO is een cruciaal onderdeel binnen digitale marketing. De betekenis is eigenlijk het verbeteren van de website zodat bezoekers hun doel beter kunnen bereiken. Intergamma is met de productdetailpagina voor mobiel genomineerd door de DDMA.

Één van onze belangrijkste pagina’s van GAMMA en KARWEI is de Product Detail Pagina (PDP.) Daar heeft Cross channel op basis van klantonderzoek en kwantitatief onderzoek nieuwe ontwerpen voor gemaakt. Deze ontwerpen zijn vervolgens getoetst door middel van A/B-tests. De pagina's worden altijd eerst voor mobiel ontwikkeld (mobile first). Dit was de inzending voor de awards en werd beloond met een nominatie in de categorie ‘mobile’.

Op 21 september 2017 wordt de winnaar bekend gemaakt. Andere genomineerden in de categorie zijn Philips en G-Star.

Over DDMA

DDMA is de brancheorganisatie voor marketing en data. De 300 leden halen en brengen bij deze organisatie kennis over het inzetten van data om relevant te kunnen communiceren met hun doelgroepen. De awards zijn een initiatief van de DDMA commissie CRO en zijn bedoeld om het beste werk in conversie-optimalisatie en A/B testen te belonen. De jury bestaat uit de 9 commissieleden, dit zijn leden en kennispartners van DDMA. Zij vormen een mix van tooling partijen, digital bureaus en adverteerders. Meer info: dutchcroawards.nl.