Na jouw toestemming gebruiken wij cookies om onze communicatie persoonlijker te maken (lees hieronder bij 'Voorwaarden en veiligheid' meer over onze cookie-verklaring).

Ik ga akkoord

Intergamma investeert met versterkt directieteam in strategische groeiambities

Intergamma investeert in haar nieuwe strategie. Intergamma’s missie is om klanten te helpen met echte oplossingen om een echt duurzaam thuis te maken. Daarom zet Intergamma in op het doorontwikkelen van een one-stop-shop, wordt het duurzame aanbod versterkt, worden de winkelformules verder ontwikkeld en wordt het winkelnetwerk van GAMMA België uitgebreid. Om deze strategische groeiambities te realiseren richt Intergamma per 1 oktober 2023 haar organisatie anders in. Naast de bestaande kennis en talenten in de huidige organisatie, wordt het directieteam versterkt met een aantal nieuwe namen die in de komende maanden zullen starten.

Een nieuw directieteam en een nieuwe afdeling Format

Intergamma zal de drie formules steviger gaan neerzetten. Daarom is per formule een directeur benoemd. In Nederland start Cees van Vliet als directeur GAMMA Nederland en Nicky Claeys als directeur Karwei. In België start Dominique Motte als directeur GAMMA België. Deze nieuwe directeuren zullen verantwoordelijk worden voor de formules en zich onder andere gaan inzetten om deze een onderscheidender karakter richting de klant te geven.

Daarnaast start Constantijn Weytingh in de nieuwe functie van directeur Commercie, waarin hij zich zal richten op het neerzetten van een nog sterker assortiment dat goed aansluit op de behoeftes van de klant. Frank Mortel zijn functie van directeur Inkoop zal niet wijzigen en zal onderdeel worden van de afdeling Commercie. Levina Kleijwegt start als nieuwe directeur HR. Het zesde en laatste directielid is Jurre Mulder, die al langer directielid is binnen Intergamma en nu de functie van directeur Technologie en E-Commerce zal gaan vervullen. Hierin zal hij invulling geven aan een excellente online propositie die Intergamma’s formules en assortiment ondersteunt. De Raad van Bestuur van Intergamma blijft ongewijzigd en bestaat uit Joost de Beijer (CEO) en Laura Hendrickx (CFO).

Naast de wisseling in de directie van Intergamma wordt er ook een nieuwe afdeling Format opgericht. Met het aantrekken van de nieuwe Director Format Harold van de Scheur gaat Intergamma meer prioriteit geven aan het optimaliseren van het winkelnetwerk zodat GAMMA en Karwei altijd relevant en dichtbij de klant is.

Klaar voor de klus

CEO Joost de Beijer licht toe: ‘We zijn trots op onze webshops en ons uitgebreide winkelnetwerk in Nederland en België, waar onze klanten gemakkelijk terecht kunnen. We beginnen al eerste resultaten te zien van onze nieuwe strategie: onze klanttevredenheid groeit, onze medewerkerstevredenheid neemt toe, we timmeren hard aan de weg in onze duurzaamheidsambitie en ons marktaandeel groeit. Nu is voor ons het ideale moment om te investeren in de volgende fase van groei. Alle investeringen zijn gericht op het verwezenlijken van onze ambitie om hét favoriete adres te worden in de huis- en tuinmarkt. En dat doen we met een vernieuwd, sterk directieteam dat klaar is voor deze klus.’