Na jouw toestemming gebruiken wij cookies om onze communicatie persoonlijker te maken (lees hieronder bij 'Voorwaarden en veiligheid' meer over onze cookie-verklaring).

Ik ga akkoord
Nieuws

KARWEI helpt bezoekers vtwonen&design beurs hun creatieve woonstijl te ontdekken

KARWEI brengt de woonstijl Artist Home tot leven op de vtwonen&design beurs van 3 tot en met 8 oktober 2017 in de RAI in Amsterdam. Bezoekers ontdekken in de stand van KARWEI op een creatieve manier de nieuwste ideeën en trends op interieurgebied en combineren deze met hun eigen stijl.

KARWEI staat dit jaar wederom op de vtwonen&design beurs. Bezoekers halen in de stand de kunstenaar in zichzelf naar boven. De gehele week is het namelijk mogelijk om onder begeleiding van kunstenaars Petra Lunenburg en Luuk Assema een eigen kunstwerk te creëren tijdens verschillende workshops. De zwart-witillustraties van Petra Lunenburg met hun speelse lijnen en elegante vrouwenfiguren dienen als inspiratie en zijn exclusief te koop bij KARWEI. De workshops helpen bezoekers hun eigen creativiteit te laten ontdekken, waar in de woonstijl Artist Home ook naar wordt gestreefd. 


Laurens Miedema, manager Marketing en Communicatie bij KARWEI: “KARWEI inspireert mensen met de trends van nu. Ons assortiment komt tot leven als je het uit de schappen trekt om een livesituatie te creëren. En dat is precies wat we doen op de vt wonen&design beurs. Zo inspireren we mensen met de woonstijlen van nu en kunnen ze ideeën opdoen voor hun eigen huis. De beurs is daarvoor een perfecte plek: de bezoekers lopen vaak voorop en zijn altijd bezig met stijl en inrichting. Zo helpen we iedereen zijn eigen thuis te creëren.”

Artist Home is een van de vier nieuwe woonstijlen van KARWEI om alles binnen het interieur zorgvuldig op elkaar af te stemmen. Hiermee passen consumenten hun favoriete stijl makkelijk toe in hun eigen huis. Artist Home staat voor creatief en avontuurlijk wonen, Cosy Cabin is met zijn warme kleuren en comfortabele materialen een op-en-top familiehuis, City Loft heeft een luxueuze, internationale uitstraling en Green House lééft door al het groen.

 

Meer inspiratie is te vinden op de website van KARWEI en in de bouwmarkten.