Na jouw toestemming gebruiken wij cookies om onze communicatie persoonlijker te maken (lees hieronder bij 'Voorwaarden en veiligheid' meer over onze cookie-verklaring).

Ik ga akkoord
Nieuws

Karwei start als eerste bouwmarkt met persoonlijk interieuradvies

Op afspraak shoppen met een personal stylist

Je voelt je beter als je mooi woont. Toch kom je er soms zelf niet helemaal uit en heb je iemand nodig die met je meedenkt bij het inrichten en stylen van een ruimte in je huis. Daarom start Karwei vanaf aanstaande zaterdag als eerste bouwmarkt van Nederland met persoonlijk interieuradvies.

Ieder weekend staan professionele interieurstylisten voor je klaar om je te adviseren bij allerlei woonuitdagingen, voor elke ruimte en elk probleem. Karwei Stijl&advies is op afspraak te boeken bij 18 deelnemende Karwei-winkels verspreid over heel Nederland.

De Karwei-stylisten maken een heldere schets en geven kleur- en productadviezen. Uiteraard kennen zij het gehele smaakvolle assortiment van Karwei op hun duimpje en zijn zij op de hoogte van de laatste woontrends. Met hun hulp haal je de juiste mix aan producten in huis; van muurverf en behang tot verlichting, vloeren, raamdecoratie, meubels en accessoires.

Op karwei.nl/stijl-en-advies zie je bij welke Karwei-winkel(s) in jouw regio Stijl&advies beschikbaar is.