Na jouw toestemming gebruiken wij cookies om onze communicatie persoonlijker te maken (lees hieronder bij 'Voorwaarden en veiligheid' meer over onze cookie-verklaring).

Ik ga akkoord
Nieuws

persstatement Corona

De wereld is in korte tijd veranderd door het nieuwe coronavirus. Dat heeft gevolgen voor iedereen.

In België hebben we onze winkels al moeten sluiten, in Nederland zijn we vooralsnog open. Onze winkelbedrijven GAMMA en Karwei hebben een flink aantal maatregelen genomen om de gezondheid van klanten en onze collega’s in de winkels zo veel mogelijk te kunnen waarborgen. Van schermen bij de kassa tot lijnen op de vloer om een veilige afstand aan te geven. En van extra schoonmaak tot - waar nodig - beveiligers die toezien op de naleving van alle extra omgangsregels. We passen dagelijks zaken aan om onze bouwmarkten van dienst te zijn. We hopen daarmee het gevoel van onrust zoveel mogelijk weg te nemen, al realiseren we ons dat dat natuurlijk nooit voor 100% zal lukken in deze tijd.

Als Intergamma, het moederbedrijf van GAMMA en Karwei, doen we er alles aan om de verspreiding van het nieuwe coronavirus te vertragen. Tegelijkertijd willen we er zijn voor onze klanten en medewerkers. Alleen door samen te werken, kunnen we op een verantwoorde manier winkels openhouden. Daarom vragen we, op alle mogelijke manieren, klanten om op rustige tijden naar de bouwmarkt te komen, alleen te komen, contactloos te betalen en weg te blijven in het geval van ziekteverschijnselen. En we wijzen op onze webshops als de beste en meest veilige manier om je klusspullen in huis te halen. Ook hebben we onze openingstijden aangepast, om onze collega’s in de bouwmarkten zoveel mogelijk te ontlasten. We roepen iedereen, dus onze klanten en collega’s in de winkels, op om rekening te houden met elkaar. Deze klus moeten we met z’n allen klaren, dat is waar het om draait in tijden als deze.

Woordvoering: Desiree Schelle