Na jouw toestemming gebruiken wij cookies om onze communicatie persoonlijker te maken (lees hieronder bij 'Voorwaarden en veiligheid' meer over onze cookie-verklaring).

Ik ga akkoord
Nieuws

Winkelen in onze bouwmarkten

We willen het winkelen in onze bouwmarkten in deze tijd zo veilig mogelijk laten zijn voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Daarnaast willen we natuurlijk ook dat het voor iedereen prettig en plezierig blijft om in onze bouwmarkten te werken én aankopen te doen.

Daarom hebben we een aantal maatregelen genomen die het winkelen anders maken dan je bij ons gewend bent. Deze maatregelen en regels zijn conform het Protocol Verantwoord Winkelen van de Rijksoverheid en het advies van brancheorganisatie RND. We volgen hierin de richtlijnen vanuit het RIVM en de landelijke overheid.

De maatregelen die we dit voorjaar al hadden genomen, zoals afstand houden, winkelwagentje gebruiken, extra schoonmaken, verzoek om niet contant te betalen en doelgericht en goed voorbereid te winkelen blijven onverkort van kracht. Deze week hebben we daar in lijn met het landelijke advies aan toegevoegd dat we onze klanten vragen om in onze winkels een mondkapje te dragen.

Ook onze medewerkers zijn zich zeer bewust van de huidige situatie en nemen extra maatregelen zoals het vaak en goed handen wassen. Zij zullen daar waar dit wenselijk is veelal ook een mondkapje dragen. Achter de schermen bij kassa’s en balies is dit niet nodig. Wij vragen en adviseren onze klanten om zich aan de aangekondigde maatregelen te houden.

Juist nu moeten we samen optrekken en elkaar helpen, klanten en medewerkers! Zo houden we het prettig en veilig voor iedereen.