Na jouw toestemming gebruiken wij cookies om onze communicatie persoonlijker te maken (lees hieronder bij 'Voorwaarden en veiligheid' meer over onze cookie-verklaring).

Ik ga akkoord
Over ons

Intergamma in beweging

Intergamma heeft vier kernwaarden die duidelijk maken waar we als organisatie voor staan. Één van die kernwaarden is werken met plezier en energie. Deze twee onderdelen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, ze kunnen niet zonder elkaar. Plezier geeft energie, energie geeft plezier. Plezier werkt aanstekelijk, het maakt de energie in anderen los.

Om bij te kunnen dragen aan deze kernwaarde investeren wij in de vitaliteit van onze medewerkers. Er zijn namelijk een aantal voordelen te noemen voor deze investering. Zo zijn medewerkers met een goede gezondheid productief. Gezonde werknemers zorgen ook voor meer betrokkenheid bij de organisatie en kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van de organisatie.

Samen met EnergyPlatform hebben wij hiervoor een vitaliteitsprogramma samengesteld: ‘Intergamma in beweging’. Dit programma bestaat onder andere uit een aantal workshops met een thema: voeding, beweging, rust en ontspanning. Medewerkers kunnen thuis via een app en op het werk aan de slag met het programma. Zij hebben toegang tot het kenniscentrum en kunnen zich inschrijven voor diverse trainingen, workshops en seminars.

Op 29 januari 2018 vond de kick-off plaats voor het vitaliteitsprogramma ‘Intergamma in beweging’. Het was een informele bijeenkomst met een presentatie van het programma, plus een gezonde lunch. De 16 collega’s van de taskforce Intergamma in beweging vertelden kort iets over zichzelf en ‘hun’ thema. Daarna werd het nieuwe foodconcept van het bedrijfsrestaurant toegelicht en geproefd.