Na jouw toestemming gebruiken wij cookies om onze communicatie persoonlijker te maken (lees hieronder bij 'Voorwaarden en veiligheid' meer over onze cookie-verklaring).

Ik ga akkoord

Samen thuis in duurzaamheid

Onze droom is dat iedereen in Nederland en België duurzaam woont, nu en straks. Met duurzame klussen zorg je dat je beter woont en minder verbruikt. En daar willen en kunnen wij bij helpen.

Onze ambitie is dat je bij ons alles vindt wat je nodig hebt om je huis en tuin duurzaam mooier te maken: hulp om slimmer te klussen, goede producten en duurzame oplossingen. We hebben stevige ambities: we timmeren stap voor stap aan de weg om klussen duurzamer te maken. Ook zelf klussen wij volop aan duurzaamheid. Uitdagend? Zeker. Als doe-het-zelf retailer zijn onze ketens, producten en grondstoffen van zichzelf niet duurzaam. Dat schuurt...figuurlijk in dit geval. Maar juist dat besef en die uitdaging past bij ons. Wij willen de meest duurzame doe-het-zelf retailer worden in een toekomstbestendigere wereld. Zodat we samen mooier wonen, minder verbruiken en fijner leven.

Intergamma_Duurzaamheidsverslag_2022