Na jouw toestemming gebruiken wij cookies om onze communicatie persoonlijker te maken (lees hieronder bij 'Voorwaarden en veiligheid' meer over onze cookie-verklaring).

Ik ga akkoord
Onze merken

GAMMA in Nederland

In 1971 opende GAMMA de allereerste zelfbedieningswinkel voor de ‘gewone’ klusser in Nederland en zorgde daarmee voor een revolutie.

Jazeker, GAMMA heeft de doe-het-zelfwinkel in Nederland geïntroduceerd. Ruim 50 jaar later is GAMMA met meer dan 166 winkels uitgegroeid tot de grootste doe-het-zelfwinkel in Nederland. En daarnaast ook tot de grootste franchiseformule van Intergamma.

Alles voor de klus

Dé kluswinkel van Nederland: dat is GAMMA. Waar KARWEI zich meer op decoratie richt, blijft GAMMA focussen op bouwen en klussen. Bij GAMMA vinden klanten alle producten die zij nodig hebben om de klus te klaren. Of het nou gaat om een kleine klus als het vervangen van een lamp of om een grote klus, zoals het bouwen van een zolderkamer. GAMMA wil dat iedereen zelf zijn eigen ideale leefplek kan creëren. Een plek die helemaal past bij het leven van nu. En van straks.

GAMMA wil dat iedereen echt zin krijgt om aan te pakken. Met eigen handen. Of met hulp. GAMMA maakt iedereen handig. Want als je zelf de regie hebt, als het helemaal is wat jij wilt, dan geniet je er nóg meer van. Ik kan het. GAMMA.

Altijd dichtbij 

Er is altijd een GAMMA in de buurt. Want wie midden in een klus zit, wil geen tijd verliezen. Het deskundige personeel in de bouwmarkt is altijd dichtbij om de klant te helpen. In elke winkel is een verfspecialist aanwezig, bij wie de klant met al zijn vragen over een verfklus terechtkan. En helemaal dichtbij is natuurlijk de website van GAMMA: daar hoeft de klant de deur niet voor uit.  

Maakt klussen makkelijk 

Op de website van GAMMA vinden klanten – behalve meer dan 30.000 artikelen in de webshop - uitgebreide productinformatie, keuzehulpen, stappenplannen, how-to-video’s en een voorraadcheck. Wie geen tijd, geen zin of 2 linkerhanden heeft, kan zijn klus overlaten aan een vakman en kiezen voor de GAMMA Klusservice. Beginnend of ervaren: GAMMA is er voor elke klusser.

Weetjes

  • De eerste GAMMA is in 1971 geopend in Breda. De oprichters vonden hun inspiratie in Amerika door de zogenoemde ‘home improvement center’.
  • In Nederland zijn er 2 GAMMA Compact-winkels te vinden.
  • GAMMA is altijd dichtbij. Vanuit de meeste plekken in Nederland ben je binnen 10 minuten bij een GAMMA-bouwmarkt.
  • De verfspecialist van Nederland? GAMMA!
Meer weten Neem contact op met Laurens Miedema Manager Marketing & Communicatie / l.miedema@intergamma.nl