Na jouw toestemming gebruiken wij cookies om onze communicatie persoonlijker te maken (lees hieronder bij 'Voorwaarden en veiligheid' meer over onze cookie-verklaring).

Ik ga akkoord
Onze merken

GAMMA in België

GAMMA is een begrip in België. Met 86 bouwmarkten, 160.000 klanten per week en maandelijks meer dan 1.000.000 websitebezoekers, behoort de formule tot de top 3 doe-het-zelfwinkels van het land.

GAMMA wil in België de beste zijn in het helpen van mensen die zelf hun woonomgeving willen verbeteren en onderhouden.

Toegankelijk

De formule is er niet alleen voor de doe-het-zelver die zijn huis verbouwt. Ook de klusser of tuinier die zijn woonomgeving wil verfraaien, vindt bij GAMMA alles wat hij nodig heeft. In de bouwmarkten en de webshop kan de klant kiezen uit een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 40.000 artikelen.  

Vriendelijk

GAMMA wil haar klanten een persoonlijke ervaring bieden, goed adviseren en waar mogelijk helpen bij de klus. Haar slogan luidt dan ook: ‘Hoe maakt u het? Samen met GAMMA!’ In de winkels staan klusspecialisten klaar en worden regelmatig workshops gegeven. Ook op andere manieren maakt GAMMA het de klant graag makkelijk. Je kunt bijvoorbeeld in alle winkels een bestelwagen huren, verf laten mengen, hout op transportlengte laten zagen, een nummerplaat laten drukken of afvalzakken bestellen voor het afvoeren van puin. Wie klussen lastig vindt of weinig tijd heeft, kan de GAMMA Montageservice inschakelen.

Prijsbewust 

GAMMA helpt haar klanten om hun klus op de meest budgetvriendelijke manier te klaren. Ze zorgt voor de beste prijs en garandeert dat artikelen die in de aanbieding zijn, nergens anders goedkoper zijn. De GAMMAplus kaart biedt extra voordeel. Uiteraard is ook de kwaliteit van de producten belangrijk. GAMMA heeft de bekende sterke merken in het assortiment en een team van specialisten is verantwoordelijk voor het testen en inkopen van de producten. Het GAMMA-huismerk is inmiddels een begrip in België.

GAMMA ANDERLECHT buitengevel

Weetjes

  • In 1979 startte GAMMA in België, met vestigingen in Geel en Gent.
  • In 1993 werd in Anderlecht de eerste tweetalige bouwmarkt geopend en in Auvelais de eerste Franstalige. 
  • De grootste GAMMA in België staat in Roeselare en is 5000 m² groot. 
  • In België luidt de GAMMA-slogan: Hoe maakt u het ? Samen met GAMMA.
  • De ‘Bompi’-reclamespotjes van GAMMA vierden in 2013 hun 20e verjaardag. De succesvolle campagne is de langstlopende radiocampagne in België.
  • Op Gamma.be vind je informatie over meer dan 40.000 producten, meer dan 500 stappenplannen, video’s, keuzehulpen, kluscalculators en meer. Met de calculators bereken je hoeveel materiaal je nodig hebt. Waarna je meteen door kunt klikken naar het assortiment om online te bestellen.
  • In 2016 kreeg de GAMMA-folder van de Belgische consument de meeste stemmen in de categorie home, doe-het-zelf, tuin en dier. 

Meer weten Neem contact op met Joost Peeters Manager Marketing & Communicatie / j.peeters@intergamma.be