Na jouw toestemming gebruiken wij cookies om onze communicatie persoonlijker te maken (lees hieronder bij 'Voorwaarden en veiligheid' meer over onze cookie-verklaring).

Ik ga akkoord
Onze merken

GAMMA in België

GAMMA is een begrip in België. Met 86 winkels, 160.000 klanten per week en maandelijks meer dan 2.000.000 websitebezoekers, behoort de formule tot de top drie doe-het-zelfwinkels van het land.

GAMMA is er niet alleen voor de doe-het-zelver die zijn huis verbouwt. Ook de klusser en tuinier die zijn woonomgeving wil verfraaien, vindt bij GAMMA alles wat hij of zij nodig heeft. In de winkels en in de webshop kunnen klanten kiezen uit een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 30.000 artikelen.

GAMMA helpt iedereen in België met het verbeteren, verduurzamen, verfraaien of verbouwen van huis en tuin. Dit kan gaan over de regelmatige onderhoudsklussen, het inrichten van een nieuw huis, de aanleg van de tuin of zelfs de zwaardere bouwklus.

Samen met GAMMA kun je elke klus klaren! GAMMA maakt klussen makkelijker, sneller en aangenamer. En altijd voor een betaalbare prijs.

Betaalbaar klussen

Dankzij de competitieve prijzen en sterke promoties maakt GAMMA iedere klus betaalbaar. GAMMA bedenkt ook handige manieren waarbij je je klus goedkoper kunt uitvoeren.

Makkelijker klussen  

GAMMA overtuigt mensen dat ze hun klus zelf kunnen klaren door hen te voorzien van de juiste informatie op de juiste tijd en plaats (‘Hoe moet het?’, ‘Wat heb ik nodig?’) en de juiste slimme tools aan te bieden: bijvoorbeeld door kant en klare pakketten en service op maat. Zo kun je onder andere in alle winkels een bestelwagen huren, verf laten mengen, hout op transportlengte laten zagen, een nummerplaat laten drukken of afvalzakken bestellen voor het afvoeren van puin. Wie klussen lastig vindt of weinig tijd heeft, kan de GAMMA Klusservice inschakelen.

Sneller klussen

GAMMA is op elk moment beschikbaar en geeft tips en uitleg om een klus in één keer goed te doen. Door het juiste assortiment aan te bieden, heldere stappenplannen te maken en het zo kort mogelijk maken van het aankoopproces.

Aangenamer klussen

GAMMA inspireert, geeft ideeën, is vernieuwend en heeft eigentijdse producten, diensten en services in huis. Zo zorgt GAMMA dat je goesting krijgt in elke klus!

Hoe maak je het? Samen met GAMMA.

GAMMA ANDERLECHT buitengevel

Weetjes

  • In 1979 startte GAMMA in België, met vestigingen in Geel en Gent.
  • In 1993 werd in Anderlecht de eerste tweetalige winkel geopend en in Auvelais de eerste Franstalige.
  • De grootste GAMMA in België staat in Roeselare en is 5000 m² groot.
  • In België luidt de GAMMA-slogan: Hoe maak je het? Samen met GAMMA.
  • De ‘Bompi’-reclamespotjes van GAMMA vierden in 2013 hun 20e verjaardag. De succesvolle campagne is de langstlopende radiocampagne in België.
  • Op gamma.be vind je informatie over meer dan 30.000 producten, meer dan 500 stappenplannen, video’s, keuzehulpen, kluscalculators en meer. Met de calculators bereken je hoeveel materiaal je nodig hebt. Waarna je meteen door kunt klikken naar het assortiment om online te bestellen.
  • In 2014/2017 en 2019 kreeg de GAMMA-folder de meeste stemmen bij de verkiezing van de ‘folder van het jaar’ in de categorie Home, Doe-het-zelf, Tuin en Dier.

Meer weten Neem contact op met Joost Peeters Manager Marketing & Communicatie / j.peeters@intergamma.be