Na jouw toestemming gebruiken wij cookies om onze communicatie persoonlijker te maken (lees hieronder bij 'Voorwaarden en veiligheid' meer over onze cookie-verklaring).

Ik ga akkoord

Organisatie

Intergamma bv exploiteert op franchisebasis de bouwmarktformules GAMMA en KARWEI, met bijna 400 bouwmarkten in Nederland en België. Ook hebben we 156 eigen bouwmarkten en per bouwmarktformule een webshop.

GAMMA en KARWEI: iedereen kent ze. Wat lang niet iedereen weet, is dat de GAMMA- en KARWEI-bouwmarkten in Nederland onder één organisatie vallen. En dat is Intergamma.

Marktleider in de Benelux

Bij Intergamma zetten we ons er elke dag voor in om onze klanten nog beter te helpen – via onze bouwmarkten én online. Of ze nu een grote klus te klaren hebben of ideeën willen opdoen voor de inrichting van hun huis. Dat doen we met een team van bijna 400 mensen vanuit onze 2 kantoren in Leusden en Antwerpen. En dat doen we goed: we zijn marktleider in de Benelux. Daar zijn we trots op en we werken er hard aan om aan de top te blijven.

Met onze klanten meedenken

Wij vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken. Wat hebben ze nodig voor een klus? Welke adviezen kunnen we geven? Wat komt er nog meer bij het klussen kijken, en hoe kunnen we daarin ondersteunen? De doe-het-zelf-markt verandert sterk. Wij kijken vooruit en blijven ons ontwikkelen, ook in economisch mindere tijden. 

Samen vooruit 

De beste resultaten bereiken we samen. Daar zijn we van overtuigd. Daarom dagen we onze mensen uit om hun ideeën te delen en het initiatief te nemen om mooie ideeën om te zetten in succesvolle resultaten. Bij ons werken dan ook mensen die graag uitgedaagd worden en zich willen blijven ontwikkelen. Samen komen we vooruit.

Bestuur

Het bestuur van Intergamma Coöperatief U.A. wordt gevormd door CEO Joost de Beijer en CFO Laura Hendrickx.

CEO Joost de Beijer

CFO Laura Hendrickx


Raad van Commissarissen

De Raad van Commissarissen van Intergamma Coöperatief U.A. bestaat uit Frank van Oers (voorzitter), Edwin Bouwman, Jan Brouwer en Hein-Jan Mooren.

Hier zijn we trots op: 

  • Met onze bijna 400 bouwmarkten in Nederland (GAMMA: 166 | KARWEI: 137) en Belgie (GAMMA: 86) zijn we nummer 1 in de Benelux  
  • In onze bouwmarkten werken in totaal zo’n 10.000 mensen
  • Op de 2 kantoren in Leusden en Antwerpen werken meer dan 400 mensen
  • Ook op de online doe-het-zelfmarkt horen we bij de grootsten in de Benelux. Juist door de combinatie van websites en fysieke winkels staan we sterk. Klanten oriënteren zich op de website en doen hun aankoop in de winkel: Research Online, Purchase Offline