Na jouw toestemming gebruiken wij cookies om onze communicatie persoonlijker te maken (lees hieronder bij 'Voorwaarden en veiligheid' meer over onze cookie-verklaring).

Ik ga akkoord
Onze merken

Karwei

Karwei is sinds 1975 een franchiseformule. De Karwei-bouwmarkten zijn daarom eigendom van zelfstandige ondernemers, de franchisenemers.

Met 132 vestigingen is er altijd een Karwei in de buurt, waarvan er veel op zondag open zijn, altijd dichtbij. En altijd online!

De bouwmarkt met smaak

Karwei, de bouwmarkt met smaak voor klussen & inrichten, maakt stijlvol wonen voor iedereen bereikbaar. We houden van materialen, kleuren en vormen en weten hoe je deze met elkaar kunt combineren. Onze liefde voor wonen maakt dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste woontrends, die we verwerken in ons zorgvuldig op elkaar afgestemde assortiment. Met onze collectie gordijnen, vloeren, verf, verlichting, behang, meubels en woonaccessoires maak je jouw eigen smaakvolle combinaties in de stijl die bij jou past!  

Karwei biedt de oplossing 

Als de bouwmarkt met smaak zijn we altijd op de hoogte van de laatste, inspirerende woontrends en de leukste klussen om je huis weer mooi te maken. We ontwikkelen een toonaangevend assortiment en inspireren je met ideeën voor jouw huis en tuin. Tip: De laatste DIY ideeën en woontrends ontdek je op Karwei.nl/wooninspiratie.

De bouwmarkt voor jou

Vind je het lastig om zelf te klussen of twijfel je aan je smaak? Met moodboards, stylingadvies, workshops en ons persoonlijke interieuradvies halen we samen het beste uit je huis. En we komen zelfs bij je langs om de klus van a tot z uit te voeren. Zo heb jij in een handomdraai een mooi huis. En dat alles voor een aantrekkelijke prijs, zodat een mooi huis voor iedereen toegankelijk is.

Niet weggooien, maar hergebruiken

We inspireren jou en onszelf om spullen te hergebruiken en op slimme en originele manieren een nieuw leven te geven. Ontdek bijvoorbeeld ‘Upcyclen met Karwei’, waarin we je laten zien hoe je oude spullen een nieuw leven geeft.

Weetjes

  • De eerste Karwei-bouwmarkt werd in 1975 geopend in Utrecht. De bouwmarkt ontleent haar naam aan een doe-het-zelfvakbeurs die vanaf 1967 elk jaar in de Utrechtse Jaarbeurs werd gehouden.
  • Karwei heeft 132 bouwmarkten én een webshop.
  • Karwei biedt sinds 2020 als enige woon- en kluswinkel een totaaloplossing, met haar toonaangevende assortiment voor klussen & inrichten, een nieuwe persoonlijke interieurstylistservice in de bouwmarkt en vakmannen om de klus te laten uitvoeren.
  • Karwei is de grootste bouwmarkt op social media, met inmiddels ruim 270.000 volgers op Instagram en een up-to-date Pinterest-account met meer dan 9,2 miljoen maandelijkse weergaven.
Meer weten Neem contact op met Mariëlle Rooswinkel Manager Marketing Communicatie en Formule / m.rooswinkel@intergamma.nl