Na jouw toestemming gebruiken wij cookies om onze communicatie persoonlijker te maken (lees hieronder bij 'Voorwaarden en veiligheid' meer over onze cookie-verklaring).

Ik ga akkoord
Onze merken

KARWEI

KARWEI is de decoratieve en behulpzame bouwmarkt voor de doe-het-zelver van nu. Voor mensen die niet alleen goed, maar ook mooi willen wonen.

Die het leuk vinden om hun huis in te richten volgens de laatste woontrends, maar niet teveel willen betalen. En die graag zelf hun huis en tuin beter en mooier maken, maar wel wat hulp kunnen gebruiken.

Decoratief

KARWEI combineert de stijl van een woonwinkel met het ‘klusverstand’ van een bouwmarkt. KARWEI gaat over het verfraaien en aankleden van je woning. De formule verkoopt niet alleen artikelen voor de inrichting van je huis, maar ook alles wat erbij hoort: de gordijnen én de schroefjes om ze op te hangen, de decoratieve verf én de kwasten. De focus ligt op verlichting, wand (behang, deuren, verf), ramen en vloeren. KARWEI volgt de woonmode op de voet en maakt stijlvol wonen betaalbaar. Ze brengt haar klanten op ideeën en helpt hen die te verwezenlijken. Met uitgebreid advies van de specialist in de bouwmarkt of stap-voor-stap instructies op de website.  

Inspirerend 

KARWEI snapt dat je huis het verlengde is van je persoonlijkheid. Ze brengt haar klanten op ideeën, en laat zien dat je thuis je eigen interieur kunt creëren. Om haar nieuwe, jonge klanten aan te spreken deelt KARWEI regelmatig DIY-ideeën via Instagram en andere social media. Samen met bekende vloggers maakt KARWEI ook mini-make-over video’s. Zoals de make-over van een balkon of dakterras. De formule snapt stijl én weet hoe het moet als er iets te klussen valt. En dat laat ze graag zien: in de winkels, online en in het land tijdens beurzen en events.

Persoonlijk

KARWEI gaat over mensen: klanten en medewerkers. Goede service en aandacht voor de klant zijn belangrijk voor KARWEI. De formule maakt het haar klanten graag zo makkelijk mogelijk om de juiste keuze te maken. Bijvoorbeeld door in de winkels en op de website heldere informatie te geven. KARWEI begrijpt dat veel mensen het druk hebben. En dat niet iedereen een geboren klusser is. Daarom heeft ze een service- en montagedienst. Hier kunnen klanten bijvoorbeeld een aanhangwagen huren of regelen dat hun bouwafval wordt opgehaald. Maar ze kunnen ook hun klus laten klaren door de vakmannen van de KARWEI Montageservice

Weetjes

  • De eerste KARWEI-bouwmarkt werd in 1975 geopend in Utrecht. De bouwmarkt ontleent zijn naam aan een doe-het-zelfvakbeurs die vanaf 1967 elk jaar in de Utrechtse Jaarbeurs werd gehouden. 
  • KARWEI heeft 137 bouwmarkten én een webshop.
  • In 2014 én 2016 won KARWEI de prijs voor de beste stand op de vtwonen & design beurs. 
  • KARWEI was de eerste Nederlandse doe-het-zelfketen met een pop-up-store: de tijdelijke inspiratiewinkel werd in 2016 geopend in de Amsterdamse Kalverstraat. 
Meer weten Neem contact op met Mariëlle Rooswinkel Manager Marketing & Communicatie / m.rooswinkel@intergamma.nl