Na jouw toestemming gebruiken wij cookies om onze communicatie persoonlijker te maken (lees hieronder bij 'Voorwaarden en veiligheid' meer over onze cookie-verklaring).

Ik ga akkoord
Over ons

Wat ons bijzonder maakt

Intergamma is de organisatie achter de doe-het-zelf-formules GAMMA en KARWEI. Met bijna 400 bouwmarkten in Nederland en België zijn we hier al jaren de onbetwiste nummer één op de doe-het-zelfmarkt. In Europa horen we bij de 15 grootsten. En daar zijn we trots op.

Bij ons draait alles om de klant

Daarom werken we voortdurend op vernieuwende manieren aan de verbetering van onze dienstverlening. Zodat onze klanten niet alleen tevreden thuiskomen van onze bouwmarkten. Maar ook prettig winkelen in onze 3 webshops. 

We blijven ons ontwikkelen

Professionalisering is belangrijk voor Intergamma. Ook in economisch mindere tijden kijken we vooruit: wat kan beter? Zo hebben we in de afgelopen jaren de inkoop gecentraliseerd en de aanvoer en distributie van goederen verbeterd. Verder bouwen we gericht aan onze formules GAMMA en KARWEI: sterke merken, elk met een eigen focus. Onze ambitie: de beste omnichannel retailer van de Benelux worden. 

Goede samenwerking met onze franchisenemers

De meeste bouwmarkten zijn eigendom van zelfstandig ondernemers: de franchisenemers, die ook allemaal aandeelhouder zijn. Vanuit onze hoofdkantoren in Leusden en Antwerpen stellen we voor hen onder meer het assortiment samen en zorgen we voor verkoopbegeleiding en communicatie. Daardoor kunnen zij zich richten op het goed bedienen van de klant. Onze franchisenemers zijn échte ondernemers die zich vol enthousiasme inzetten voor hún bouwmarkt(en) en zo bijdragen aan het succes van GAMMA en KARWEI.